Communicatie cursus (in een nieuw jasje)

Wat kun je verwachten?  

* De communicatie cursus gaat vooral over de communicatie die je intern hebt met jezelf en hoe je dit vertaald naar de wereld om je heen.

* Elke dag heeft een eigen thema en bestaat uit o.a.: mindfulness oefeningen, meditatie, visualisatie, theorie en uitwisseling van ervaringen. 

* De cursus geeft handvatten om met het geleerde aan de slag te kunnen.

* Professionele begeleiding van Kelly en Mieke afhankelijk van het thema of er een of twee therapeuten aanwezig zullen zijn. 

* Zes bijeenkomsten

* Vindt plaats op zaterdag ochtend van 10.00 uur t/m 13.00 uur 

* Een kleine groep van minimaal 6 en maximaal 12 personen.

Datum: volgt nog

Het bedrag is een investering in jezelf € 450,00 p.p. Incl. een syllabus en koffie/thee en wat lekkers. De cursus gaat door bij aanmelding vanaf 6 personen. 

Gun jij jezelf deze tijd en ruimte voor verandering, nieuwe inzichten en verdieping? Meld je dan aan voor deze cursus! 

Aanmelden kan via: info@praktijksal.nl

Familieopstelling/systemisch werken

De laatste opstelling voor dit jaar geven wij op 12 december 2023.

U betaald hiervoor € 110,00 per avond per persoon inclusief koffie/thee en wat lekkers. De avond gaat door bij aanmelding vanaf 6 personen, en zal onder begeleiding zijn van Mieke en Kelly. Wij streven naar twee opstellingen per avond. Als je een vraag wilt inbrengen adviseren wij eerste twee keer gekeken en/of representant te zijn geweest of bij Kelly/Mieke in therapie zijn. 

Aanmelden hiervoor kan via Whats-app 06 137 85 195 (vol = vol). Kunt u onverwachts niet komen dan kunt u kosteloos afmelden binnen 48 uur, hierna zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. Het is mogelijk de factuur achteraf per email te ontvangen. Pinnen kan in de praktijk of een contante betaling.